divendres, 5 de març del 2010

PIRENA 2010

Fa anys que tenia ganes d'anar a veure la Pirena, ja estava cansat de veure-ho per la tele. Tenia moltes ganes de veure-ho de ben aprop, viure l'ambient, els gossos, els trineus, els mushers, i veure'ls en acció i fer fotos...


Aquest és Jacinto, un campió. Amb el seu equip LAZARO'S TEAM, van guanyar la Pirena 2009, i no se si algun altra edició anterior a més d'altres competicións. Aquest any, van segons a la classificació de nòrdics, i estan a punt per la 11ª etapa, a GRANDVALIRA – EL TARTER, un circuit de 13 Km que a més serà l'última etapa nocturna de Pirena.

Jacinto com deia és un gran campió, ha estat guia al seu equip i ha ensenyat a altres gossos guia. Després el veurem en acció, empleant-se a fons en plena competició, amb els altres gossos del trineu. !Quina canya¡
Quan me'l van presentar, hem van explicar que ja era gran, que problablement seria el seu últim any de competició i que era ceg.
Sens dubte que s'ha guanyat un merescut descans.

IMPRESSIONANT
FORçA JACINTO¡¡¡


 ETAPA 11 GRANDVALIRA – EL TARTER 13Km.

  
l'equip de veterinaris, no paran...

Tan a la sortida com a l'arribada de cada etapa, hi ha un Punt de control veterinari, on s'han d'aturar per confirmar que els gossos estan bé.

ETAPA 12 GRANDVALIRA – GRAU ROIG 12 km.

Aquí tenim a Jacinto¡ al centre de la imatge davant del Lázaro el seu musher, fent el que més li agrada.


La Pirena no m'ha decepcionat.
Una experiència fotografica i animal inoblidable, que sens dubte repetiré.
Espero que us agradin les fotografies.